Anders

Sex met een vrouw zonder armen

Het was een mooie dag. Ik had een online sexdate geregeld met een meisje. En het was niet zomaar een meisje. Ze had namelijk geen armen. Het was een echte vrouw in mijn ogen en ik had er echt zin in om haar te neuken. Ik heb iets met ledematenloze seks. Nu had ik het nog liever gehad als ze helemaal geen armen en benen had, maar ik had er op zich wel vrede mee. Ik ging naar haar toe en ze opende de deur met een voet. Ze was dus enorm flexibel, daar hield ik wel van.

Dat moest ook wel omdat ze geen armen had natuurlijk. Alles wat men normaal met de handen zou doen, deed zij noodgedwongen met haar voeten. En dat begon toen we op het bed zaten met mijn broek losmaken. Ik had haar uitgekleed. Dat wilde ik doen,. dat vond ik namelijk ontzettend opwindend. Uiteindelijk zat ze daar helemaal bloot voor mij en ik keek naar haar schouders en genoot van het missen van de armen.

Ik zou haar hard gaan nemen. Maar eerst mijn broek losmaken met haar tenen. Ze trok de broek nog naar beneden ook en haalde zo mijn pik tevoorschijn en begon daar lekker mee te spelen. Het begon overal te tintelen, ze trok mijn lul met aar voeten af en het voelde werkelijk waanzinnig. Toen kwam ze in mijn schoot liggen met haar hoofd en begon ze mij te pijpen. Ik pakte mijn kans schoon en greep haar hoofd beet en neukte haar diep in haar mond en tevens haar keel. Ze kon daar helemaal niets tegen inbrengen en ik denk dat ze dat op een bepaalde manier ook wel wilde. Ik neukte dat lekkere mondje en keeltje goed hard en mijn ballen sloegen tegen haar kin aan.

En dat was een heel erg lekker gevoel kan ik je vertellen. Maar ik wilde meer en dus legde ik haar op haar rug en spreidde haar benen. Ik begon mijn dikke, nat gezogen pik in haar natte doos te drukken. Ik neukte dat lekkere kutje goed hard. Ik pompte in haar en drukte haar bovenlichaam op het matras terwijl ik haar dikke tieten aan het masseren was. Ik speelde met dat zalige paar borsten en voelde haar tepels hard worden in mijn handpalm. Ik drukte haar mooie schaamlippen van elkaar en naaide dat poesje zo diep als ik kon. Ze schreeuwde het uit.

Als ze armen had gehad zou ze  haar nagels in het matras hebben gedrukt. Ik neukte dieper, sneller en voelde dat ik klaar ging komen. Ik draaide haar nog even om en neukte haar op zijn hondjes. Met haar lichaam plat en hulpeloos op bed zag ik dat kontje schudden bij iedere stoot die ik maakte en voelde ik hoe haar kutje zich samentrok. En samen kwamen we op spetterende wijze klaar. Ik spoot haar poes helemaal vol en genoot ervan toen ik mijn lul uit haar trok en het sperma er langzaam uit zag komen stromen.

Reacties uitgeschakeld voor Sex met een vrouw zonder armen