Anders

Opgewonden door vrouwen zonder ledematen

Ik ben een heel geil mannetje, dat kan ik je best vertellen. En ik wordt heel erg opgewonden door vrouwen zonder ledematen. Des te meer ze missen. Des te beter ik het vind. Ik ben zo enorm geil als ik dat zie. Laatst zag ik een vrouw die had een been minder en ze liep in een bikini. Ik zat daar op het strand en ik begon een handdoek over mijn schoot heen te leggen. De manier waarop die vrouw met dat ene been bewoog, het maakte mijn pik bijzonder hard.

Ik was niet alleen, mijn vrouw was net even gaan zwemmen. En dat was voor mij een goed moment om mij daar zo onder die handdoek af te gaan trekken. En het mooie was, die vrouw zelf had het door en keek mij verleidelijk aan. Ze kwam hinkend naar mij toe. Dat was natuurlijk wel geil, maar mijn vrouw die lag daar in het water en zo u zo terug kunnen komen.

De vrouw met één been begon over mijn pik te wrijven en stak haar hand onder de handdoek en greep mijn leuter vast. Ze trok mij heel bekwaam en heel rustig af. Ik dacht dat ik gek aan het worden was. De spanning werd mij haast te veel, want als ik betrapt zou worden, dan had ik een probleem, zo dacht ik bij mijzelf.

Maar de dame in kwestie wist daar misschien niets van of het kon haar weinig schelen. En dus trok ze mij zo hard als ze kon af en toen kwam ze met dat stompje waar haar been hoorde te zitten en wreef ze het over mijn lul heen. En ik kwam klaar. Niet zomaar, nee, heel erg veel. Het leek maar niet te stoppen. En op het moment dat het klaar was, stond daar mijn vrouw.

Ze zei niets, keek alleen maar. Ze kwam naast mij zitten en zei dat ze mij had verrast. De dame met het ene been was in scene gezet. Het was allemaal nep. Nou, niet het missende been, maar dat het vreemdgaan was. Blijkbaar had mijn vrouw het met haar afgesproken. Ze weet van mijn voorkeur voor dames zonder ledematen en dat had ze dus heel goed weten te plannen. Ze hadden afgesproken waar wij op het strand zouden gaan liggen en dan zou het zo gaan zoals het ging.

Aan de ene kant was ik natuurlijk heel erg blij, maar ook weer een beetje boos, want ik had die schrik natuurlijk niet willen hebben. Aan de andere kant was ik er natuurlijk ook blij mee, dat scheelde weer een hoop geruzie.

Mijn vrouw leunde over mij heen en likte mijn zaad van het stompje van de beenloze dame. En die nacht hebben we het heerlijk met zijn drietjes gedaan. Een mooie bijkomstige bonus voor mij, maar ook voor mijn vrouw, die zelf biseksueel is. Op die manier hebben we er allemaal iets aan gehad. En binnenkort zal de dame weer bij ons langskomen. Ik kan haast niet wachten!

Reacties uitgeschakeld voor Opgewonden door vrouwen zonder ledematen