Anders

Geen armen en benen en rijden op mijn paal

Ik heb een vriendin die ledematen-loos is. Ze heeft geen armen en geen benen en ik verzorg haar zo goed als ik kan. Mantelzorg heet dat. Maar ik kan het niet alleen af, want ik heb ook nog een baan. Gelukkig komt er zo nu en dan een hulp die haar dan gaat wassen en dergelijke. En op een dag was het een man. Ik was het daar in eerste instantie niet  zo mee eens, maar zodra ik mijn vrouw hoorde vertellen over die dag, was het helemaal raak voor mij.

Ze was namelijk heel erg opgewonden geworden en wilde toen ik thuis kwam niets liever dan door mij geneukt worden. En als er iets is waar ik van houdt dan is het wel sex met mijn vrouw. Vooral omdat ze geen armen en benen heeft. Ik kan doen en laten wat ik maar wil. En mijn vrouw vindt dat ook nog eens helemaal het einde. Dus wat dat aangaat zit ik helemaal goed.

Ik begon eerst haar natte kutje te vingeren. Ik speelde er wat mee en uitdagend likte ik toen over haar inmiddels gezwollen klit heen. Dat voelde natuurlijk heel lekker voor haar, maar ik wilde het daar uiteraard niet bij laten. Speels ging ik met mijn eikel tussen haar schaamlippen door, zonder te penetreren. Ik gleed langs haar klitje en dat maakte haar helemaal gek. Daarna stak ik alleen mijn eikel in haar kutje.

Heel plagerig trok ik hem weer terug en ging ik er weer in. Dat herhaalde ik een aantal keren en toen ging ik er helemaal in. Tot aan mijn ballen. Ik greep haar ledematen-loze lichaam beet en begon haar op mijn schoot te zetten. Het was nu net een soort sekspop geworden die ik op en neer op mijn leuter liet rijden. Het was waanzinnig. Haar mooie lichaam dat op en neer ging doordat ik het bewoog, Ze kreunde en ik zoog aan haar mooie volle tepels en zag haar lichaam op en neer gaan en schudden.

Daarna tilde ik haar op en nam haar mee naar de eetkamertafel. Daar legde ik haar op en ik begon haar daar te neuken. Ik stond aan de rand en haar poesje werd door min dikke paal gevuld. Ze vond het heerlijk en ondertussen stimuleerde ik met een aantal vingers haar klitje en ze kwam haast spuitend op mijn pik klaar. Ik moest ook komen, ik was zo geil als boter.

Ik trok mijn pik uit haar en trok mij over haar heen af en spoot het zaad overal waar ik kon. Ze zat helemaal onder en ik vond het geweldig. Ik liet haar daar even liggen en bekeek haar goed, maakte er foto’s van omdat ik dat geil vind en maakte haar vervolgens schoon. Ze bedankte mij, ze had die beurt echt even nodig. Ik vond het helemaal prima, zolang ze zich niet door die andere kerel liet neuken, vond ik het al best. Want wel of geen armen en benen, het is een lekker ding om te zien.

Reacties uitgeschakeld voor Geen armen en benen en rijden op mijn paal